12.04.2010

Procés de creació d'un Ganesh

Aquestes són les dues imatges que he utilitzat pel procés de creació


Amb l’eina plumilla he retallat el cap de l’elefant i n’he fet una selecció suavitzant-ne els cantons clicant la tecla ctrl+botó dret a la finestra de traçats i escollint hacer selección. Una vegada oberta la finestra apareix la opció suavitzar.
He duplicat la imatge de la noia índia per a poder seleccionar el mocador del cap, seguint els mateixos processos que en la selecció de la trompa i el cap. En ambdós casos he transformat el tamany i amb el filtre licuar, he aconseguit adaptar les dues parts. He creat màscares de capa per a mostrar o amagar el què m’ha interessat.




La capa del cap, té l’estil de capa sombra interior. I una capa de ajuste de tono/saturación. He fet una máscara de recorte amb la capa de ajuste i la capa de la trompa.
He fet una capa de relleno de color (més una fusió de capa color) per a crear un filtre de color. Ho he fet d’aquesta manera perquè puc probar els colors del filtre al moment clicant al quadre i seleccionant amb la pipeta. Amb una altra máscara de recorte i relleno de motivo he creat la textura de les àures. La intenció és fer una imatge que sembli més antiga.



He seleccionat els braços amb una altra duplicació de la imatge de la noia. Els he transformat i voltejat verticalment.




Per a crear l’efecte diví he creat una capa amb estil de capa resplandor exterior. I amb l’eina pinzell sense duresa he pogut fer les àures de les mans. Per a finalitzar, una altra máscara de capa m’ha ajudat a crear ombres i a ocultar i mostrar allò que més m’ha interessat.



Resultat final del fotomuntatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada